Phone Clip+

Unite Phone Clip+

 

Den er ikke så mye større enn en fyrstikkeske, men veldig grei å ha. Den er lett å sette opp og bruke, og blir fort en naturlig del av dagliglivet. I tillegg til å fungere som et trådløst bindeledd mellom høreapparat og telefon kan du også bruke den som fjernkontroll, til å skifte programmer og regulere volumet på høreapparatene. 

 

De virkelig avanserte har mulighet til å laste ned Resound Controll app til sin iPhone eller Android smarttelefon*, og bruke telefonen som fjernkontroll for høreapparatene via Phone Clip+.

 

 

*Fungerer med iPhone 3GS og iOS 5 eller nyere, og Android 2.2 eller nyere.

TV Streamer 2

Unite TV-Streamer

 

Krystallklar lyd rett i høreapparatene fra opptil 7 meters avstand.

 

Resound Unite TV-Streamer 2 forvandler høreapparatene dine til trådløse høretelefoner. Vi kaller den TV-streamer, men du kan like gjerne koble den til stereoanlegget eller PC'en eller noe annet. Den sender stereo lyd direkte til høreapparatene dine, og du kan justere lydstyrken uavhengig av hva de andre rundt deg hører. Med fjernkontrollen Unite Remote Control 2 kan du også justere lyden fra TV'en og omgivelsene uavhengig av hverandre. 

 

Om du har en ny eller gammel TV spiller ingen rolle. Unite TV-Streamer 2 er kompatibel med alle TV-modeller.

Remote Control 2

Unite Remote Control 2

 

Med Remote Control 2 kan du skifte programmer og justere volumet på høreapparatene på en enkel og oversiktlig måte. Du kan skru lyden helt av om du f.eks sitter og venter på noen i et bråkete kjøpesenter. På vei inn til et forretningsmøte skifter du kjapt til programmet hvor du best hører stemmer i støyende omgivelser. Barnebarna på besøk og du vil se på nyhetene? Koble deg til TV-streameren med étt trykk, og du har full kontroll på både TV-lyden og omgivelsene.

 

De små knappene på høreapparatene for programskifte og styrkeregulering kan være kronglete å komme til og justere. Knappene på Remote Control 2 er store, og enkle å se. Og denne fjernkontrollen kan du ha i lomma eller veska.Med Remote Control 2 får du full kontroll over bådehøre-apparater og tilbehør.

Mini Microphone

Unite Mini Microphone

 

Minimikrofonen lar deg sende lyd trådløst fra mikrofonen til høreapparatene dine. Fest mikrofonen på ønsket person, og det blir mye enklere å høre vedkommende over støy fra omgivelsene. Du trenger ikke engang se direkte på den som snakker, og dette kan gjøre f.eks bilkjøring og matlaging til sosiale aktiviteter igjen.

 

Minimikrofonen kan være god å ha hvis du for eksempel skal på et foredrag. Be foredragsholder feste mikrofonen på brystet, og du vil høre ham/henne klart og tydelig minst 7 meter unna. Eller hva med personen på andre siden av bordet i en bråkete restaurant?

 

Du kan også bruke denne til trådløs lydoverføring fra radio, tv eller en annen lydkilde ved å bruke en standard 3,5mm mini-jackledning.

© 2014 Hørsel i Sentrum. Made by Wix.com