Hørsel i Sentrum er en del av GN ReSound Norge AS.
Her i butikken svarer vi på spørsmål, veileder deg som trenger litt hjelp med hørsel og høreapparater og tar imot ReSound/Beltone høreaparater for reparasjon/service. Du finner også tilbehør til ReSound apparater, samt forbruksvarer som batterier, renseutstyr, slanger, filter og domer. Du kan også få testet hørselen, juster ReSound apparater og tilpasset nye ReSound høreapparater hos oss. I tillegg har i et stort utvalg støy- og musikkpropper.

Alt for din hørsel

Audiologi midt i sentrum

 

Hørselen kan av ulike årsaker svekkes og mange befinner seg i en situasjon der de kan trenge litt hjelp. Vi ønsker å tilby denne hjelpen, og hos oss kan du få veiledning, hørseltest, justering og tilpasning av høreapparat, og god informasjon om tinnitus og behandlingsmetoder.

 

Time hos audiograf er for tiden tilgjengelig tirsdag og onsdag, mellom klokken 08.30 og 15.30

Time for avtrykk er tilgjengelig mandag-fredag mellom 10.00 og 15.30.

 

Vi driver helt privat, så frikort gjelder ikke hos oss.

 

Lurer du på noe, eller vil bestille time, ring vårt sentralbord på telefon 22477530, eller stikk innom oss i butikken for en hyggelig prat.

ReSound Høreapparater

 

GN ReSound Norge er en del av det Danske GN konsernet, og hos Hørsel i Sentrum fører vi ReSound høreapparater. Våre apparater  passer til alle typer hørselstap. Hos oss kan vi tilpasse høreapparater til deg, samt sørge for en god oppfølging i ettertid. Her finner du en lenke til ReSound nettside for høreapparater.

Støy- og musikkpropper

 

Enten du går mye på konserter og vil beskytte hørselen, ønsker sovepropper for å få sove bedre, eller du er musiker og ønsker proffe in-ear monitorer - Hos Hørsel i Sentrum tar vi avstøp og tilpasser alt etter dine behov. Om dere er en bedrift som ønsker støy- eller sambandspropper til flere, kommer vi gjerne på besøk og gjør avtrykksjobben hos dere. Ring oss, så finner vi ut av det.

Resound Unite trådløst tilbehør

 

 

Resound Unite tilbehør fungerer med alle våre Linx, Alera og Verso-apparater som er klargjort for trådløs overføring. Dette gir deg muligheter til å høre ting som høreapparatet alene ikke kan hjelpe deg med. Den nye 2.4GHz-teknologien sørger for god og stødig kontakt mellom høreapparatene og ditt valg av Unite-tilbehør.

© 2014 Hørsel i Sentrum. Made by Wix.com