Reparasjon av høreapparat

 

Det er vanlig at høreapparater og annet utstyr kan trenge en reparasjon.

 

Et høreapparat inneholder mange små tekniske komponenter som det hender må byttes ut, men ofte kan det være enkle ting du kan gjøre selv for å få apparatet til å fungere igjen. Det kan være lurt å skifte batteri, voksfilter hvis apparatet ditt har det, eller slange på bak øret apparater, for å se om dette kan løse problemet. Det kan også være at øreproppen på apparatet har tettet seg med voks, og trenger en rens for at lyden skal komme igjennom.

Hvis ikke noe av dette hjelper, ta med ditt Resound- eller Beltoneapparat og kom innom oss, så hjelper vi deg.

 

I butikken utfører vi enkle reparasjoner. Hvis vi ikke kan utføre det i butikken, sender vi det videre til ReSound sitt sentrale verksted.

 

Dersom du ikke har anledning til å besøke Hørsel i Sentrum, kan høreapparatet sendes i posten til oss. Benytt da følgende postadresse:

GN Hearing Norway AS

Postboks 132 Sentrum

0102 OSLO

 

 

NB: Send inn apparatet godt pakket for å unngå skade i posten, sammen med navn, adresse, og en beskrivelse av problemet. Vi anbefaler å sende pakken med sporing.

Når vi har mottatt apparatet til reparasjon tar det ca. en uke før du har det tilbake i din postkasse. Om du ønsker, kan du skrive ut reparasjonsskjema her. (link til skjema)

 

For de høreapparater som NAV har betalt, blir de fleste større reparasjoner dekket av NAV.  Forbruksvarer må dekkes privat.

 

Er det noe du lurer på, send oss gjerne en skriftlig henvendelse, eller ring oss. 

Gå til vår kontaktside.

© 2014 Hørsel i Sentrum. Made by Wix.com